JOG Zomerborrel

JOG Zomerborrel

Beste JOG-leden,

Het blijven bijzondere tijden. Toch proberen we een manier te vinden waarop we iets kunnen organiseren, al dan niet in een vertrouwde setting.

Vrijdag 28 augustus drinken we graag een borrel. Dat doen we bij het Stadslab in Groningen. Daar is ruimte om op voldoende afstand maar bij elkaar te genieten van een hapje (er wordt “streetfood” geserveerd en een drankje.

Adres:

Stadslab Groningen, Suikerlaan 15, 9743 DA Groningen (oude Suikerunie Terrein).

 

Opgave is nodig, en we attenderen jullie ook graag op de maatregelen die ter plaatse gelden in het kader van het Corona-virus en doen een beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid.

Dat betekent dat we ter plaatse de aanwijzingen van het personeel opvolgen en respecteren. Wanneer je Corona-virus gerelateerde klachten hebt, hebt gehad of onzeker bent over je gezondheid we je vragen je niet op te geven voor deze activiteit. Niet alleen voor jezelf maar ook voor het Stadslab en andere gasten.

 

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen, en bestaat de kans dat we het onverwachts toch moeten afblazen, maar we hopen natuurlijk dat we elkaar kunnen zien volgende week!

 

Graag tot dan!

 

Met vriendelijke groet, het bestuur.

Lid worden van JOG

Lijkt het je leuk om in contact te komen met werkenden uit de noordelijke vastgoedsector?